Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsTörley Gyűjtemény és Látogatómúzeum bejárat

Garantált Látogatás

Egyénileg érkező látogatók számára a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont megtekintése és a vezetett pinceséta CSAK az általunk meghirdetett időpontokban lehetséges!

Amennyiben ettől eltérő időpontban szeretne látogatást tenni, keresse fel a csoportos látogatás menüpontunkat: 

https://torleymuzeum.hu/arak-es-idopontok


 December 4-én 10.00 órai és 13.00 órai Budafoki Pincejáratra a csoportok megteltek, nem tudunk rá új jelentkezést elfogadni. 

A december 11-én 13.00 órakor induló csoportba tudnak még jelentkezni. Várjuk Önöket szeretettel!A programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges!

A program időtartama 2 óra.

Figyelem!

A programra kizárólag 18 éven felülieket várunk!

A látogatás az érvényes járványügyi szabályok betartása mellett lehetséges! Érkezéskor a Védettségi igazolvány bemutatását kérjük. A látogatás során a múzeumban és az érlelőpincében a szájmaszk viselése ügyvezetői döntés alapján újra kötelező a pincesétákon. A Budafoki Pincejárat és az garantált (egyéni) látogatók számára szervezett csoportok korlátozott létszámmal indulnak!


Belépődíj: 4000 Ft/fő
, mely magában foglalja a múzeum, az érlelő pince és a pezsgőkészítési eljárások bemutatását, valamint háromféle technológiával készült pezsgő kóstolóját.

Látogatási szándékát - annak időpontjának megjelölésével - kérjük, jelezze a muzeum@torley.hu címen.

Figyelem! Regisztrációra a szombati napot megelőző csütörtök 12.00-ig van lehetősége! Regisztrációja a visszaigazolás megküldésével válik érvényessé!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok – Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal!

Hölgyek számára javasolt a magas sarkú cipő mellőzése.

A vezetések kizárólag magyar nyelven történnek! (Kérjük a látogatás résztvevőinek zavarását privát tolmácsolással mellőzni szíveskedjenek!)

Amennyiben előreváltott belépővel rendelkezik, kérjük azt kinyomtatva vagy digitálisan  hozza magával és mutassa be a látogatás megkezdése előtt a kollégánknak.! Ennek hiányában a látogatást csak a teljes jegyár megfizetése mellett tudjuk biztosítani. Kérjük, ha Feldobox belépővel rendelkezik, amit látogatása során szeretne felhasználni jelezze azt felénk az időpont foglalásával egy időben.

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján kisállatokkal a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont nem látogatható!.

A program időtartama 2 óra.

A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont által meghirdetett kedvezményes ajánlatok nem összevonhatók! A fenti belépőjegy árak 2019. január 7-től visszavonásig érvényesek!

A Törley Pezsgőpincészet Kft. fenntartja a jogot, hogy az Egyéni látogatók számára meghirdetett program időpontját - annak megkezdése előtt legalább egy hónappal - módosítsa!

Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely