Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsTörley Múzeum pince

Állandó programok

Budafoki Pincejárat

A 2020-as program.

Kedves Érdeklődők!     Ez a PROGRAM MEGTELT!!!

A COVID 19 fertőzések számának emelkedése miatt kizárólag regisztrált látogatókat áll módunkban fogadni, ezért az alábbiak szerint átalakítottuk a programunkat.


2020. november 7-én két csoport (maximum 30 fő/csoport) számára tudjuk biztosítani a Törley Pezsgőmanufaktúra meglátogatását! A csoportokat minimum 25 fő jelentkező esetén indítjuk el!

Kötelező regisztráció:  muzeum@torley.hu

A jegyek elővételben a webshopunkban megvásárolhatók!

A jegyvásárlás önmagában nem minősül regisztrációnak!

11.00 óra, valamint 14.30 órai kezdettel a Budafoki Pincejárat keretein belül is megnyitja kapuit a látogatók előtt a Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont. A vezetett séta során megismerhetik a pezsgő rajongók a Törley család és a hazai pezsgőgyártás történetét, a pincében feltárjuk a technológiákban rejlő titkokat, majd a látogatás végén mindenki megkóstolhatja a megismert technológiák alapján készített pezsgőket (fejenként 3 x 1 pohár mennyiségben), és ezen alkalomból egy további meglepetés pezsgővel is készülünk. Minden kedves látogatónak az emblémázott kóstoló poharat ajándékba kapja.

A program ára 4000 Ft/fő, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációját a muzeum@torley.hu címre kérjük küldeni, a létszám megjelölésével. (A csoport létszáma limitált!)

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok - Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal! A részt vevőknek az orrot és a szájat eltakaró szájmaszk viselése a látogatás alatt kötelező, a szájmaszkról a részt vevőknek kell gondoskodniuk. A látogatóközpont területére való belépés előtt a kézfertőtlenítés kötelező a kihelyezett készülék igénybe vételével.

A program időtartama 2 - 2,5 óra.

Figyelem!

14 éven aluliak ezen a látogatáson nem vehetnek részt!

Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely (Szabadidő zseb) (kizárólag helyszíni vásárlás esetén)

Hölgyek számára javasolt a tűsarkú cipő mellőzése.

A vezetések kizárólag magyar nyelven történnek!

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján kisállatokkal a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont nem látogatható!

A belepőjegyek árai az adott napi programok függvényében változhatnak! A kedvezmények nem összevonhatóak!


Részletesebben a programról itt olvashat: Budafoki Pincejárat