Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsTörley Múzeum pince

Állandó programok

Budafoki Pincejárat

Kedves Érdeklődők!


2021. július 3-án két csoport (maximum 20 - 25 fő/csoport) számára tudjuk biztosítani a Törley Pezsgőmanufaktúra meglátogatását! 

10.00 valamint 13.00 órai kezdettel a Budafoki Pincejárat keretein belül is megnyitja kapuit a látogatók előtt a Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont. A vezetett séta során megismerhetik a pezsgő rajongók a Törley család és a hazai pezsgőgyártás történetét, a pincében feltárjuk a technológiákban rejlő titkokat, majd a látogatás végén mindenki megkóstolhatja a megismert technológiák alapján készített pezsgőket, fejenként 3 x 1 pohárnyit. Minden kedves látogatónk az emblémázott kóstoló poharat ajándékba kapja.

Mindkét csoportba lehet már regisztrálni!!!

A látogatás az érvényes járványügyi szabályok betartása mellett lehetséges! 

Érkezéskor a jelenleg hatályos jogszabályok szerint a Védettségi igazolvány és a Személyi azonosításra alkalmas igazolvány bemutatása kötelező.

Kézfertőtlenítés, a látogatás során a múzeumban és az érlelőpincében pedig a maszk szabályos módon történő viselése feltétele a pincesétákon történő részvételnek. 

A Budafoki Pincejárat látogatók számára szervezett csoportok maximált létszámmal – 20 - 25 fő – indulnak!


A program ára 4000 Ft/fő, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációját a muzeum@torley.hu címre kérjük küldeni, a létszám megjelölésével. (A csoport létszáma limitált!)


Kötelező regisztráció: muzeum@torley.hu

A jegyek a helyszínen a látogatás előtt, vagy elővételben a webshopunkban ( https://torleymuzeum.hu/torley-muzeum-jegy ) megvásárolhatók!


A jegyvásárlás önmagában nem minősül regisztrációnak!Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok - Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal! 

A részt vevőknek a szájmaszk viselése a látogatás alatt kötelező, a szájmaszkról a részt vevőknek kell gondoskodniuk. 

A látogatóközpont területére való belépés előtt a kézfertőtlenítés kötelező a kihelyezett készülék igénybe vételével.


A program időtartama 2 óra.

Figyelem!

18 éven aluliak ezen a látogatáson nem vehetnek részt!

Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely.

Hölgyek számára javasolt a tűsarkú cipő mellőzése.

A vezetések kizárólag magyar nyelven történnek!

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján kisállatokkal a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont nem látogatható!

A Szervező fenntartja a jogot, hogy 15fő/csoport létszám meglétének hiánya esetén a csoportokat összevonja, vagy a programot ne indítsa el!


 Részletesebben a programról itt olvashat: Budafoki Pincejárat