Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?Szeretettel várjuk, 2021.szeptember.03-án és 04-én a Törley Pezsgőmanufaktúrában szórakoztató zenével, hideg pezsgővel!


A Törley Pezsgőmanufaktúra az alábbi nyitvatartás szerint várja az érdeklődőket:

szeptember 3. péntek: 16:00- 24:00

szeptember 4. szombat: 12:00- 24:00

Díjmentes pinceséták:( helyszíni regisztrációhoz kötött)

szeptember 3. péntek 17:00- 22:00

szeptember 4. szombat: 13:00- 22:00

Koncert programok:

Péntek:

                  16:00-23:30  KőKóla Party Zenekar

Szombat:

                  12:30-23.30 Dj Barkas


A Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont területére a rendezvény ideje alatt a belépés feltétele 18 éves kortól, az érvényes védettségi igazolvány személyazonosságot igazoló okmánnyal együtt történő bemutatása. A bejáratnál az igazolványt elektronikusan ellenőrizzük, ezért ennek hiányában, sajnos nem áll módunkban a belépést engedélyezni. A Pinceséta regisztrációhoz kötött, a kihelyezett pultnál tudnak a rendezvény ideje alatt a megadott időpontokra jelentkezni. Egyidőben maximum 35 fő vehet részt a pincelátogatáson. A maszk viselése nem kötelező, de ajánlott a zárt térben!
Az udvarban Pezsgőbár várja a buborékos italok kedvelőit!

A Törley pezsgők története majdnem másfél évszázadra nyúlik vissza. Ezt a sokszínű, időnként nehéz, de egyúttal sikeres időszakot meséli el nekünk a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont. Korabeli relikviák, feljegyzések segítségével tekinthetünk be a magyar pezsgőzési kultúra születésébe és fejlődésébe. A gyűjtemény célja, hogy átfogó színtere legyen mindennek, ami a pezsgőzéssel kapcsolatos, egy helyen összegyűjtve az összes érdekességet, egyedi információt.

Látogatóink a múzeumi séta után betekintést nyerhetnek a pezsgőkészítés rejtelmeibe. Az érlelőpincében tett látogatás során bemutatásra kerülnek a Törley Pezsgőpincészetben alkalmazott pezsgőkészítési technológiák, megtudhatják, hogy hogyan „kerül” a buborék a pezsgőbe. A Pezsgő boltban megtalálható és megvásárolható a teljes Törley, Francois és a Hungaria választék.