Elmúltál 18 éves?
Are you at least 18 years old?

Törley pincészet

Általános információ


Tisztelt Csoportszervező!

Csoportokat előzetes bejelentkezés alapján, előre egyeztetett időpontban fogadunk! Kérjük, hogy látogatási szándékát a látogatást megelőzően minimum 7 munkanappal korábban jelezze felénk.

Látogatási szándékát - annak időpontjának megjelölésével - kérjük jelezze a muzeum@torley.hu címen. Figyelem! Regisztrációja a visszaigazolás megküldésével válik érvényessé!


A szakmai vezetés magyar nyelven történik!

Angol és német nyelvű szakmai vezetést külön díjazás (15.000 Ft/csoport) ellenében biztosítunk.
Angol és német nyelvű csoportok érkezése esetén a tolmácsolást nem javasoljuk, mert a szakszavak ismeretének hiánya a látogatás időtartamát befolyásolja és a program értékét, hitelességét csökkenti.
A program időtartama 1,5 – 2 – 2,5 óra (kóstolások számától függően).


Csoportok esetén 1 fő idegenvezető/ csoportszervező díjmentesen látogathatja a Múzeumot.
A csoportok látogatói száma - a kiállító tér áteresztő képessége miatt - a 30 főt nem haladhatja meg. Ennél nagyobb létszámú csoportok látogatását csoportbontással, foglaltságunknak és kapacitásunknak megfelelően tudjuk megoldani.

A csoportokat kizárólag az előre egyeztetett időpontban áll módunkban fogadni, nem jelzett késés esetén a programot 30 perc után töröljük. Telefonon jelzett késés esetén foglaltságtól függően alternatívát kínálunk.
A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont által meghirdetett kedvezményes ajánlatok nem összevonhatók!


Nyugdíjas és Pedagógus kedvezménnyel kapcsolatos információkról az alábbi linken tájékozódhatnak:

https://torleymuzeum.hu/akciok


Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a pince hőmérséklete 12-14 Celsius fok- javasoljuk, hgy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal!


Felhívjuk figyelmüket, hogy a hatályos jogszabályok alapján kisállatokkal a Törley gyüjtemény és Látogatóközpont nem látogatható!


A belépőjegy árak visszavonásig érvényesek!

Árak