Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsHungaria „pezsgő szárazon” válogatott

A csapat egytől egyig száraz, mégis minden palack más meglepetést tartogat!

Az összeállítás az alábbi különlegességeket tartalmazza:

Ø  2 palackkal a 13. limitált tételből, a Hungaria Chardonnay Brut Limited Edition-ből, mely egy igazi csoda lett! A pezsgő 100 % Chardonnay, a különlegesség benne, hogy a cuvée 2 féle Chardonnay tételből áll össze: 80 %-ban reduktív eljárással készített Chardonnay-ból, míg 20 %-ban 3 hónapig 500 literes új fahordóban (barrique) érlelt Chardonnay-ból. És a végeredmény? A Hungaria megszokott vagány és lendületes frissességét, elegáns gazdagságát egy rafináltan huncut csavar, egy váratlan  vajas krémesség teszi azzá, amire ismét büszkén mondhatjuk: soha nem volt még ilyen pezsgőnk!

Ø  1 palack Hungaria Rosé Extra Dry, mely a Vinagora 2020-as megmérettetésén ezüstérmet szerzett.

Ø  1 palack Hungaria Grande Cuvée Brut, mely a világ egyik legnagyobb nemzetközi borversenyén, a 2020-as londoni Decanter World Wine Awards-on és az International Wine and Spirit Challeng-en bronzérmes elismerést kapott, valamint ezüst érmet nyert a Vinalies Internationales France 2020 és a Vinagora 2020 versenyeken

Ø  1 palack Hungaria Irsai Olivér Extra Dry, ahol a palackos érlelésből származó krémesség és finom élesztősség egészíti ki a fajtára jellemző gyümölcsös és parfümös karaktert.

Ø  1 palack Hungaria Extra Dry, mert a sztár nem maradhat ki a csapatból!

Most ingyenes házhozszállítással és 1000 Ft kedvezménnyel

Ár: 12074 Ft

Nyomtatás