Törley Gyűjtemény és Látogatómúzeum bejárat

Egyéni látogatás

Minden hónap második szombatján várjuk az egyéni látogatókat!

 A november 10-én 11.00 órakor induló csoportba várjuk az érdeklődők jelentkezését!
(Az októberi csoport létszáma betelt)
 
2018-ban december 8.-án indulnak még egyéni látogatói csoportok!  Egyéni látogatók számára a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont megtekintése és a vezetett pinceséta
a fentiekben meghirdetett szombaton 11.00 órakor.

Belépődíj: 3000 Ft/fő, mely magában foglalja a múzeum, az érlelő pince és a pezsgőkészítési eljárások bemutatását, valamint háromféle technológiával készült pezsgő kóstolóját.

Látogatási szándékát - annak időpontjának megjelölésével - kérjük, jelezze a muzeum@torley.hu címen.

Figyelem! Regisztrációra a szombati napot megelőző csütörtök 12.00-ig van lehetősége! Regisztrációja a visszaigazolás megküldésével válik érvényessé!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok – Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal!

Hölgyek számára javasolt a tűsarkú cipő mellőzése.

A vezetések kizárólag magyar nyelven történnek! (Kérjük a látogatás résztvevőinek zavarását privát tolmácsolással mellőzni szíveskedjenek!)

Amennyiben ajándék vagy előreváltott belépővel rendelkezik, kérjük a kinyomtatott belépőt feltétlenül hozza magával! Ennek hiányában a látogatást csak a teljes jegyár megfizetése mellett tudjuk biztosítani.
Kérjük, ha Feldobox belépővel rendelkezik, amit látogatása során szeretne felhasználni jelezze azt felénk az időpont foglalásával egy időben.

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján kisállatokkal a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont nem látogatható!

Idegen nyelvű szakmai vezetésre a csoportos látogatás keretén belül tudunk lehetőséget biztosítani.

A program időtartama 2 – 2,5 óra.

Figyelem!

18 éven aluliak a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontot kizárólag szülői vagy tanári felügyelettel látogathatják!

10 éven aluliak a kiállítást nem látogathatják!

10-14 évesek számára a kiállítás látogatását nem javasoljuk, de szülői felügyelet mellett térítésmentesen látogathatják azt. A látogatás nem tartalmaz kóstolót.

14-18 évesek a kiállítást szülői felügyelet mellett 500 Forint térítés ellenében látogathatják, mely díj nem tartalmaz termékkóstolót.

A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont által meghirdetett kedvezményes ajánlatok nem összevonhatók!
A fenti belépőjegy árak 2013. január 7-től visszavonásig érvényesek!

A Törley Pezsgőpincészet Kft. fenntartja a jogot, hogy az Egyéni látogatók számára meghirdetett program időpontját - annak megkezdése előtt legalább egy hónappal - módosítsa!

Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

Törley Gyűjtemény és Látogatómúzeum