Törley Gyűjtemény és Látogatómúzeum bejárat

Egyéni látogatás

Minden hónap második szombatján várjuk az egyéni látogatókat!

A szeptember 14-én 11.00 órakor induló csoport létszáma betelt.


Legközelebb  2019. szeptember 14-én 12.30 órakor várjuk a jelentkezőket!


Egyéni látogatók számára a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont megtekintése és a vezetett pinceséta a fentiekben meghirdetett időpontban lehetséges.

(A csoportok maximális létszámának elérésekor új időpontot nyitunk meg a látogatók számára.) 

Belépődíj: 3000 Ft/fő, mely magában foglalja a múzeum, az érlelő pince és a pezsgőkészítési eljárások bemutatását, valamint háromféle technológiával készült pezsgő kóstolóját.

Látogatási szándékát - annak időpontjának megjelölésével - kérjük, jelezze a muzeum@torley.hu címen.
Figyelem! Regisztrációra a szombati napot megelőző csütörtök 12.00-ig van lehetősége! Regisztrációja a visszaigazolás megküldésével válik érvényessé!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok – Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal!

Hölgyek számára javasolt a tűsarkú cipő mellőzése.
A vezetések kizárólag magyar nyelven történnek! (Kérjük a látogatás résztvevőinek zavarását privát tolmácsolással mellőzni szíveskedjenek!)
Amennyiben ajándék vagy előreváltott belépővel rendelkezik, kérjük a kinyomtatott belépőt feltétlenül hozza magával! Ennek hiányában a látogatást csak a teljes jegyár megfizetése mellett tudjuk biztosítani. Kérjük, ha Feldobox belépővel rendelkezik, amit látogatása során szeretne felhasználni jelezze azt felénk az időpont foglalásával egy időben.

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján kisállatokkal a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont nem látogatható!
Idegen nyelvű szakmai vezetésre a csoportos látogatás keretén belül tudunk lehetőséget biztosítani.
A program időtartama 2 – 2,5 óra.

Figyelem!


18 éven aluliak a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontot kizárólag szülői vagy tanári felügyelettel látogathatják!

10 éven aluliak a kiállítást nem látogathatják!

10-14 évesek számára a kiállítás látogatását nem javasoljuk, de szülői felügyelet mellett térítésmentesen látogathatják azt. A látogatás nem tartalmaz kóstolót.

14-18 évesek a kiállítást szülői felügyelet mellett 500 Forint térítés ellenében látogathatják, mely díj nem tartalmaz termékkóstolót.

A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont által meghirdetett kedvezményes ajánlatok nem összevonhatók! A fenti belépőjegy árak 2013. január 7-től visszavonásig érvényesek!

A Törley Pezsgőpincészet Kft. fenntartja a jogot, hogy az Egyéni látogatók számára meghirdetett program időpontját - annak megkezdése előtt legalább egy hónappal - módosítsa!

Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely (Szabadidő zseb)