Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsTörley Gyűjtemény és Látogatómúzeum bejárat

Egyéni látogatás

Egyéni látogatók számára a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont megtekintése és a vezetett pinceséta az alábbiakban meghirdetett időpontokban lehetséges.


2020. október 10. - 11:00


Kedves Érdeklődők!


2020.10.10-én 11.00  órai kezdettel  ismét megnyitja kapuit a látogatók előtt a Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont. A vezetett séta során megismerhetik a pezsgő rajongók a Törley család és a hazai pezsgőgyártás történetét, a pincében feltárjuk a technológiákban rejlő titkokat, majd a látogatás végén mindenki megkóstolhatja a megismert technológiák alapján készített pezsgőket, fejenként 3 x 1 pohár. Minden kedves látogatónak az emblémázott kóstoló poharat ajándékba kapja.

A program ára 4000 Ft/fő, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációját a muzeum@torley.hu címre kérjük küldeni, a létszám megjelölésével. (A csoport létszáma limitált!)

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok - Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal! A részt vevőknek a szájmaszk viselése a látogatás alatt kötelező, a szájmaszkról a részt vevőknek kell gondoskodniuk. A látogatóközpont területére való belépés előtt a kézfertőtlenítés kötelező a kihelyezett készülék igénybe vételével.

A program időtartama 2 - 2,5 óra.

Figyelem!

18 éven aluliak ezen a látogatáson nem vehetnek részt!

Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely (Szabadidő zseb) (kizárólag helyszíni vásárlás esetén)

Hölgyek számára javasolt a tűsarkú cipő mellőzése.

A vezetések kizárólag magyar nyelven történnek!

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján kisállatokkal a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont nem látogatható!