Elmúltál 18 éves?

Az oldal cookie-kat használ, ha belépsz elfogadod ezt.
Adatvédelmi beállítások


Are you at least 18 years old?

This site uses cookies, if you enter, you accept this.
Privacy settingsTörley Gyűjtemény és Látogatómúzeum bejárat

Egyéni látogatás

Egyéni látogatók számára a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont megtekintése és a vezetett pinceséta az alábbiakban meghirdetett időpontokban lehetséges.


 2020. május 9-én 11.00 órakor induló csoportba várjuk a jelentkezéseket!


További tervezett időpontok: június 13. 11.00 óra; július 11. 11.00 óra

(A csoportok maximális létszámának elérésekor új időpontot nyitunk meg a látogatók számára.) 

Belépődíj: 3000 Ft/fő, mely magában foglalja a múzeum, az érlelő pince és a pezsgőkészítési eljárások bemutatását, valamint háromféle technológiával készült pezsgő kóstolóját.

Látogatási szándékát - annak időpontjának megjelölésével - kérjük, jelezze a muzeum@torley.hu címen.
Figyelem! Regisztrációra a szombati napot megelőző csütörtök 12.00-ig van lehetősége! Regisztrációja a visszaigazolás megküldésével válik érvényessé!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok – Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal!

Hölgyek számára javasolt a tűsarkú cipő mellőzése.
A vezetések kizárólag magyar nyelven történnek! (Kérjük a látogatás résztvevőinek zavarását privát tolmácsolással mellőzni szíveskedjenek!)
Amennyiben ajándék vagy előreváltott belépővel rendelkezik, kérjük a kinyomtatott belépőt feltétlenül hozza magával! Ennek hiányában a látogatást csak a teljes jegyár megfizetése mellett tudjuk biztosítani. Kérjük, ha Feldobox belépővel rendelkezik, amit látogatása során szeretne felhasználni jelezze azt felénk az időpont foglalásával egy időben.

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján kisállatokkal a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont nem látogatható!
Idegen nyelvű szakmai vezetésre a csoportos látogatás keretén belül tudunk lehetőséget biztosítani.
A program időtartama 2 – 2,5 óra.

Figyelem!


18 éven aluliak a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontot kizárólag szülői vagy tanári felügyelettel látogathatják!

10 éven aluliak a kiállítást nem látogathatják!

10-14 évesek számára a kiállítás látogatását nem javasoljuk, de szülői felügyelet mellett térítésmentesen látogathatják azt. A látogatás nem tartalmaz kóstolót.

14-18 évesek a kiállítást szülői felügyelet mellett 500 Forint térítés ellenében látogathatják, mely díj nem tartalmaz termékkóstolót.

A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont által meghirdetett kedvezményes ajánlatok nem összevonhatók! A fenti belépőjegy árak 2013. január 7-től visszavonásig érvényesek!

A Törley Pezsgőpincészet Kft. fenntartja a jogot, hogy az Egyéni látogatók számára meghirdetett program időpontját - annak megkezdése előtt legalább egy hónappal - módosítsa!

Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely (Szabadidő zseb)